Keď mám veľa paradajok robievam roky takýto kečup.
Suroviny
1,5 kg |
|
3 ks |
|
3 ks |
|
3 strúčiky |
|
1,5 dl |
|
5 dkg |
|
10 ks |
|
2 -3 ks |
|
3 ks |
|
1 ks |
|
3 ks |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
3 PL |
|
1 ČL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Všetko umyť, nakrájať, pridať koreniny a Deko/ okrem cukru a soli/ a 1 hod. variť, prepasírovať, ochladiť, rozmixovať.Z 15 dkg cukru urobiť karamel. Pridať karamel do masy.Rozmiešať a variť do zhustnutia. Počas varenia pridať ešte 3 PL cukru a 1 Čl soli.
- 2
Sterilizovať pri 80 stupňoch 20 minút.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu