Foto: waldosinka
Už ma nebavilo kupovať tú krabicu. Skúste môj recept. Dobru chuť
porcií
príprava
na 150 °C
Suroviny
350 g |
|
100 g |
|
6 ks |
|
5 PL |
|
200 ml |
|
200 ml |
|
2 ks |
|
250 g |
|
2 tegliky |
|
1 teglik |
|
100 g alebo varová |
|
8 ks |
|
2 ks |
|
6 ks |
|
Postup
-
1
Najskôr si uvaríme hustý puding a necháme vychladnúť. (ja som na prvý raz musela dovárať, nechcel zhustnúť :D )
- 2
Cesto: Žĺtky, cukor a 4 vanilkové cukre vyšľaháme mixérom. Potom pomali zašľaháme olej a mlieko. Gl. múku, kakao, prášok do pečiva a taktiež pridáme do cesta . Na koniec s bielkov vyšľaháme tuhý sneh a a zmiešame s cestom . Pokvapkáme plech vodou alebo jemne potrieme maslom a vyložíme papierom na pečenie.
- 3
Stracciatelový krém: Vo velikej myse si vyšľaháme tvaroh a kyslú smotanu zašľaháme vychladnutý puding a najemno nastrúhanú čokoládu a 4 vanilkové cukre . Nakoniec vyšľaháme šľahačku a zašľaháme ju do krému. (ja som musela použiť smectu-fix lebo mi nechcela stuhnúť šľahačka) Keď je cesto upečené a vychladnuté vydlabeme opatrne zo stredu do hĺbky a od kraja cca 1cm dieru.
- 4
Banány rozkrojíme po dĺžke a uložíme na upečené cesto na husto, na banány rozotrieme krém a na vrch rozdrobíme vydlabaný korpus. Dobrú chuť ! (Buen provecho!) P.S.: Použite čo najväčší a najhlbší plech.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
menej éčok a iste aj väčšie množstvo za menej peňazí. pekný recept,len by som dala menej oleja a radšej slnečnicový ako olivový a pozor! chybička se vloudila- smecta je prášok proti hnačke:-), iste si použila smeta-fix