Domáca huspenina so zeleninou

Marek Petráň
chef de cuisine, Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra, 19. novembra 2009
Domáca huspenina so zeleninou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 minút
príprava
600 minút
tepelná úprava

Suroviny

Na výyvar:
2 l
1 ks
2 ks
0,5 kg
2 ks
1 PL
Na plnenie formy:
40 dkg
40 dkg

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do osolenej vody dáme variť koleno, paprče, koreňovú zeleninu a cibuľu a varíme pomalým varom asi 10 hodín (nesmie prudko vrieť). Vývar scedíme, môžeme jemne ochutiť octom.

  2. 2

    Do misiek dáme zeleninu a uvarené, najemno nakrájané bravčové mäso, zalejeme čírym vývarom a necháme dobre vychladiť. Potom vyklopíme a podávame s nakladanou cibuľkou a čerstvým chlebom.

  3. 3

    Náš tip: Vhodnou prílohou je nakladaná červená cibuľa a čerstvý chlieb.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
10 hodín? Niekto to tu z Pravdy aj rediguje? Tento "kuchár" nepozná "kuktu"? Po našom tlakový hrniec? Nečudujem sa, že na Slovensku sa tak plynárom darí... V tlakovom hrnci už roky robím huspeninu za 40 min. Poprosím redakciu čítajte trocha tieto kuchárske príspevky a hlavne rozmýšľajte.
Milý používateľ @prez ývka , myslíme že na tejto stránke ťa nikto neuráža, ani neznevažuje tvoje recepty. Tak to nerob ani ty. Tvoj druhý vulgárny príspevok k tomuto receptu bol vymazaný.