Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva PEREX, a. s. © 2009-2019.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Cestovanie po Slovensku
Chápem nie je podľa ČSN
Chápem. Ani moja babka nerobila koláče podle ČSN, to by se načekala. Pekla dávno před jejich stanovením.
priateľka milá
skús raz kysnuté s vodou
žiaden problém
želám dobré dni všetkým nám
šťastie
budeme ho potrebovať
Svätá pravda
Ok, ve velkovýrobě zadělávají všechno jenom vodou. Jde to, o tom žádná. Rozdíl v tom vidím, cítím a rozpoznám. Doma to dělat nebudu. Krásný den přeji všem!
tiež som neverila-keď som narazila na recept-od Marie Pačesová-že ona kysnuté robí s vodou- i na druhý deň sú lepšie ako s mliekom..
skúsila som..
žiaden problém v chuti
je takto možno-keď gazdinka nemá po ruke mlieko
skúšala som už aj s jogurtom..kyslou smotanou..kyslým mliekom..šľahačkou..
kľudne stačí voda
dobrý deň všem...
Súhlas. Ak je cesto plné tvarohu tak je úplne ale úplne egal či je to s vodou alebo mliekom. A to aj na východnej morave. :) :) :)
Tyto jsou hanacke se vsim vsudy bonvivani.sk/recepty/hanacke-kolace...
Děkuji, pro mě je tradiční koláček a od babičky - zárukou kvality. U nás jsou koláčky, vdolečky postavené na roveň zákusku, ne-li výše. Co dědina, co rodina, to osvědčený recept, vyhlášené koláčky. Tradice, která pomalu a nenávratně mizí.
www.tastejourney.cz/2015/09/slovacke-vdolecky-s-komurkou-vy...