Komerčný recept
Aj biela ryba môže vyzerať na tanieri farebne - podarí sa vám to, ak ako prílohu pripravíte chutné cviklové krupoto,
ktoré je plné bielkovín, vitamínov a minerálnych látok.
porcie
príprava
Suroviny
2 šálky |
|
2 šálky |
|
1 kocka |
|
1 šálka |
|
1 ks |
|
4 ks |
|
2 PL |
|
1 ks |
|
4 PL |
|
800 g |
|
100 g |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Vo veľkej panvici na olivovom oleji opečieme cibuľu a cesnak. V horúcej vode rozpustíme kocku zeleninového bujónu Podravka.
- 2
Do panvice pridáme krúpy, zalejeme vínom a vývarom a odokryté pomaly dusíme na strednom plameni. Výsledkom by mala byť hustá kaša.
- 3
Na záver vmiešame cviklu, chren a odstavíme zo sporáka.
- 4
Pistácie, vlašské orechy a tekvicové jadierka opečieme na panvici. Porcie ryby osušíme a posolíme.
- 5
Jednu stranu ryby obalíme v múke, vajíčku a v posekaných opečených orechoch. Takto pripravenú rybu položíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C približne 6 minút podľa hrúbky.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 2 komentáre