Foto: podravka
Komerčný recept
Aj biela ryba môže vyzerať na tanieri farebne - podarí sa vám to, ak ako prílohu pripravíte chutné cviklové krupoto,
ktoré je Zobraziť celý popisKomerčný recept
Aj biela ryba môže vyzerať na tanieri farebne - podarí sa vám to, ak ako prílohu pripravíte chutné cviklové krupoto,
ktoré je plné bielkovín, vitamínov a minerálnych látok.
porcie
príprava
Postup
-
1
Vo veľkej panvici na olivovom oleji opečieme cibuľu a cesnak. V horúcej vode rozpustíme kocku zeleninového bujónu Podravka.
- 2
Do panvice pridáme krúpy, zalejeme vínom a vývarom a odokryté pomaly dusíme na strednom plameni. Výsledkom by mala byť hustá kaša.
- 3
Na záver vmiešame cviklu, chren a odstavíme zo sporáka.
- 4
Pistácie, vlašské orechy a tekvicové jadierka opečieme na panvici. Porcie ryby osušíme a posolíme.
- 5
Jednu stranu ryby obalíme v múke, vajíčku a v posekaných opečených orechoch. Takto pripravenú rybu položíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C približne 6 minút podľa hrúbky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu