Cviklové krupoto s bielou rybou

podravka - fotkapodravka, 9. septembra 2016
Cviklové krupoto s bielou rybou
Foto: podravka

Komerčný recept
Aj biela ryba môže vyzerať na tanieri farebne - podarí sa vám to, ak ako prílohu pripravíte chutné cviklové krupoto, ktoré je plné bielkovín, vitamínov a minerálnych látok.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

2 šálky
2 šálky
1 kocka
1 šálka
1 ks
4 ks
2 PL
1 ks
4 PL
800 g
100 g
1 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vo veľkej panvici na olivovom oleji opečieme cibuľu a cesnak. V horúcej vode rozpustíme kocku zeleninového bujónu Podravka.

  2. 2

    Do panvice pridáme krúpy, zalejeme vínom a vývarom a odokryté pomaly dusíme na strednom plameni. Výsledkom by mala byť hustá kaša.

  3. 3

    Na záver vmiešame cviklu, chren a odstavíme zo sporáka.

  4. 4

    Pistácie, vlašské orechy a tekvicové jadierka opečieme na panvici. Porcie ryby osušíme a posolíme.

  5. 5

    Jednu stranu ryby obalíme v múke, vajíčku a v posekaných opečených orechoch. Takto pripravenú rybu položíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C približne 6 minút podľa hrúbky.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: