Citrusové palacinky s lososovou plnkou
Juraj Bende
šéfkuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 17. júna 2019
šéfkuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 17. júna 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z múky, mlieka, vajec, zo soli, z korenia, pomarančovej, citrónovej šťavy a postrúhanej kôry pripravíme palacinkové cesto. Na rozohriatom oleji upečieme palacinky z oboch strán.
- 2
Dresing: Jogurt zmiešame s prelisovaným cesnakom a nasekaným kôprom. Doladíme soľou a korením podľa chuti.
- 3
Hotové palacinky natrieme dresingom, poukladáme údeného lososa, posekaný čerstvý kôpor a zakrútime.
Tiež slané palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu