Foto: egreska
Dalšia bleskovka..
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najdlhšie trva všetku zeleninku nakrajat na zapalky,ale my sme sa už vytrenovali a trva nam to takych 10 minut, takže nič hrozne.Všetku zeleninku aj huby hodíme na rozpaleny olej a stale miešame.
-
2
Rezance z polievok zalejeme vriacou vodou a zakryjeme.Tie sačky s koreninami vyhadzujem.Rezance by mali byt makke za par minut.Scedíme ich.
-
3
Do zeleniny pridame vajičko a rychlo miešame .Ja robím tak ,že z vajička urobím zvlašt omeletu a nakrajam ju na tenke pasiky,manžel si to zjednodušil :-/
-
4
Všetko zalejeme kvalitnou sojovou omačkou a sladkou čili omačkou.My mame radi vyraznu chut tak nešetríme, ale vy si dajte podla seba.Prihodíme rezance a dobre premiešame.Hotovo !! Cele to trva asi 5 minut a ta voňa...
skusim a za receptik dakujem :-)