Foto: stefanm
Pridávam svoju verziu "ražniči".Je zvláštne tým,že suroviny sú napichovane na dva špilky čím sa zlepšuje manipulácia na rošte alebo panvici a suroviny sa neprekrúcajú Zobraziť celý popisPridávam svoju verziu "ražniči".Je zvláštne tým,že suroviny sú napichovane na dva špilky čím sa zlepšuje manipulácia na rošte alebo panvici a suroviny sa neprekrúcajú stále na jednu stranu.Fakt!!!...No a "Cigánske" preto,že...uvidíte neskôr!! :) !!
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na menšie kúsky a naklepeme.Ostatné suroviny nakrájame...
-
2
a striedavo napichujeme na dva špilky.
-
3
Osolíme,okoreníme a prudko opečieme na vymastenej panvici.Podlievame pivom a udusíme do mäkka.
-
4
Podával som s cesnakovou hriankou,dusenou zeleninou a pesto omáčkou ktorú som pripravil zahustenim výpeku z ražniči a ochutil som to pesto pastou.
Diskusia k receptu