Cigánske ražniči

Autor receptu: stefanm

Pridávam svoju verziu "ražniči".Je zvláštne tým,že suroviny sú napichovane na dva špilky čím sa zlepšuje manipulácia na rošte alebo panvici a suroviny sa neprekrúcajú stále na jednu stranu.Fakt!!!...No a "Cigánske" preto,že...uvidíte neskôr!! :) !!

15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso nakrájame na menšie kúsky a naklepeme.Ostatné suroviny nakrájame...
  2. a striedavo napichujeme na dva špilky.
  3. Osolíme,okoreníme a prudko opečieme na vymastenej panvici.Podlievame pivom a udusíme do mäkka.
  4. Podával som s cesnakovou hriankou,dusenou zeleninou a pesto omáčkou ktorú som pripravil zahustenim výpeku z ražniči a ochutil som to pesto pastou.