Cícerová polievka s cesnakom a pórom

monzet - bez fotkymonzet, 23. januára 2011
Cícerová polievka s cesnakom a pórom
Foto: monzet

Oplatí sa vyskúšať...

35 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g,suchý
3-4 ks
6-7 strúčikov
2 ks
ako príloha:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Deň vopred namočíme cícer. Na masle a oliv.oleji chvíľku popražíme nahrubo nakrajaný pór a cesnak. Pridáme namočený cícer,na kocky nakrájané zemiaky,vodu a zeleninový bujón. Spolu varíme asi 30minút. Rozmixujeme ponorným mixérom,dochutíme soľou a korením. Servírujeme s kockami opraženého chleba,posypané parmezánom,čerstvo zomletým čiernym korením a pokvapkané oliv.olejom a sladkou smotanou. Dobrú chuť.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Zeleninové jedlá, Polievky, Varené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
pre mňa už klasická kombinácia surovín... chutná...
Výborný recept, vďaka zaň, patrím medzi tých pre ktorých je polievka grund a mäso špunt - preložené do zrozumiteľnej reči - polievka je základ a mäso zátka. Už je v KK