Ciabatta s mozzarellou a so šalátom
Peter Holec
šéfkuchár hotela Zochova chata v Modre–Piesku, 27. augusta 2021
šéfkuchár hotela Zochova chata v Modre–Piesku, 27. augusta 2021

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2-3 ks |
|
200 g |
|
|
|
|
|
100 ml |
|
5 ks malá |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mozzarellu pokrájame na plátky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom. Ciabattu rozkrojíme, vnútorné strany potrieme majonézou.
- 2
Šaláty nakrájame na rezance široké asi 1 cm a zmiešame v miske. Osolíme, okoreníme, polejeme trochou oleja. Paradajky a uhorky nakrájame na tenké plátky.
- 3
Na spodnú časť bagety dáme šalát, potom pridáme mozzarellu, uhorky, paradajky, opäť trochu šalátu a prikryjeme vrchnou časťou bagety.
Tiež ciabatta:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu