Foto: mecom
Komerčný recept od šéfkuchára Mareka Orta
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V miske zmiešame majonézu a dijonskú horčicu, dochutíme soľou a bielym korením. Na panvici si najprv zvlášť ogrilujeme cuketu, ktorú sme si nakrájali na kolieska, pridáme soľ a korenie.
- 2
Potom ogrilujeme červenú cibuľu, taktiež nakrájanú na kolieska, ktorú skaramelizujeme s hnedým cukrom.
- 3
Ciabattu rozpolíme, namastíme obe strany pripravenou dijonskou omáčkou, vložíme list šalátu a naplníme salámou, cuketou a cibuľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu