Chrumkavý halloumi syr s hranolčekmi a bylinkovou majonézou
František Sedlák, Janík Lenhardt, Martin Pastula
Šuhajíci pri panvici, 13. augusta 2021
Šuhajíci pri panvici, 13. augusta 2021
Foto: Šuhajíci pri panvici
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najprv pripravíme majonézu: Všetky suroviny spolu vymixujeme dohladka a dochutíme.
- 2
V rozpálenom oleji vypražíme hranolčeky a potom na kocky nakrájané halloumi. Halloumi neobaľujeme, nebojte sa, neroztečie sa. Bude krásne chrumkavé.
- 3
Do misky dáme osolené hranolčeky, na to uložíme chrumkavé halloumi, na krúžky nakrájanu cibuľu a paradajku. Pridáme trošku rukoly a prelejeme bylinkovou majonézou.
Tiež vyprážaný syr:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Do misky dáme osolené hranolčeky a ...........
Na fotu je krabice a ještě jaká!