Je to rýchle teplé a chutné jedlo, vhodné na večeru, keď si celý deň dokopy nič teplé nezjedol.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
2 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu pokrájať na drobno, pridať tavený syr (napr. v črievku) dobre premiešať a potom pridať vajce, osoliť, prípadne okoreniť podľa chuti. Hmotu navrstviť na pripravené krajce chleba. Natretú stranu obaliť v strúhanke a touto stranou dolu opiecť na rozpálenom oleji. Podávať možno s kečupom, zeleninou a teplým čajom.
ráda studená jídla. A dá se využít starší pečivo. Taky jsem si ohřívala
zbytky brambor nebo rýže, dala tam co ještě zbylo v lednici a pochutnávala jsem si na teplém jídle. S tou strouhankou je to dobrý nápad. To jsem nedělala. Teď už tak nebaštím kvůli své dietě.