Chilli guláš

peter64 - fotkapeter64, 5. mája 2012

Suroviny

800 g
4 PL
1 ks
1 čl
1 PL
1 ks
2 ks
200 ml
1000 ml
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme mletým čiernim korením a pridáme ďalšie korenie a lyžicu oleja. Necháme v chladničke na 15 minút postať. Cibuľu si pokrájame na kocky a opečieme do zlatistá na zvyšnom oleji. Pridáme mäso a opečieme zo všetkých strán. Pridáme mletú červenu papriku trocha orestujeme vmiešame paradajkový pretlak, nakrájanú feferónku a pokrájané paradajky. Krátko to všetko podusíme.

  2. 2

    Mäso zalejeme vínom premiešame pridáme časť horúceho vývaru prikryjeme a dusíme 2 hodiny, až sa šťava nevypari. Nakoniec mäso posypeme hladkou múkou orestujeme a podlejeme zvyšným vývarom.Dochutíme podľa potreby soľou a peprom a dodusíme domäkka. chilli guláš podávame s domácim chlebom alebo knedľou,zemiakmi a ryžou.

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Dusené

Diskusia k receptu

boxik
A kde je to chilli ,snáď nie tá jedna feferónka ?
peter64
neje to môj vlastný recept ale je to z jedného českého časopisu pozdával sa mi tak som si ho opísal asi Čechom stačí jedna feferónka treba si pridať podľa svojej chuti
evanaaa
Aj ja som dvakrát prešla, či mi to chilly ušlo....ja by som tam dala aspoň tekuté, nech to má grády.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha