Postup
-
1
Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme mletým čiernim korením a pridáme ďalšie korenie a lyžicu oleja. Necháme v chladničke na 15 minút postať. Cibuľu si pokrájame na kocky a opečieme do zlatistá na zvyšnom oleji. Pridáme mäso a opečieme zo všetkých strán. Pridáme mletú červenu papriku trocha orestujeme vmiešame paradajkový pretlak, nakrájanú feferónku a pokrájané paradajky. Krátko to všetko podusíme.
- 2
Mäso zalejeme vínom premiešame pridáme časť horúceho vývaru prikryjeme a dusíme 2 hodiny, až sa šťava nevypari. Nakoniec mäso posypeme hladkou múkou orestujeme a podlejeme zvyšným vývarom.Dochutíme podľa potreby soľou a peprom a dodusíme domäkka. chilli guláš podávame s domácim chlebom alebo knedľou,zemiakmi a ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu