Cestoviny s paradajkami a baklažánmi

Podravka
, 22. apríla 2010
Cestoviny s paradajkami a baklažánmi
Foto: Podravka
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
300 g
300 g
4 PL
1 PL
1 ČL
2 strúčiky
1 ČL
2 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v slanej vode. Na 2 lyžiciach horúceho oleja opražíme baklažán nakrájaný na kocky. V panvici na zvyšnom horúcom oleji krátko opražíme paradajky, pridáme cukor, pretlačený cesnak, jablkový ocot, podravku pikant, opražené baklažány a trochu posolíme.

  2. 2

    Uvarené a scedené cestoviny zamiešame s nasekanou bazalkou, posypeme parmezánom.

  3. 3

    Náš tip: Podávame teplé a posypané postrúhaným parmezánom.

Diskusia k receptu

marianne69
...vynikajuce cestovinky a super recept,tu podravku tam sice nedam,ale urcite budu vyborne, presne podla mojho gusta...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia