Cestoviny s bielou kapustou a so zelerom

blissofplants - fotkablissofplants, 20. novembra 2022

Tento recept mam od mamky, len som ho trochu pozmenila, pridala som aj zeler, čo ona nezvykla, ale potrebovala som ho použiť. Kapusta Zobraziť celý popisTento recept mam od mamky, len som ho trochu pozmenila, pridala som aj zeler, čo ona nezvykla, ale potrebovala som ho použiť. Kapusta sa má nastrúhať. ale keďže nie som najtrpezlivejší typ😁, ja som ju nakrájala na tenké plátky. Prvýkrat som kúpila „vegánsku slaninu“ a ešte predtým, ako sa do mňa ľudia pustia 😁 - nie som fanúšikom týchto polotovarov, ale zvedavosť občas zvíťazí a tak som pridala aj to, plus pesto na záver, čo mamka taktiež nezvykla.

Suroviny

 podľa vlastného výberu
 (biela časť)
1 ks malá
1/4 ks
 (voliteľné)




Postup

  1. 1

    Na oleji si opražíme nakrájaný pór alebo cibuľku a pridáme nastrúhanú alebo nakrájanú kapustu so zelerom.

  2. 2

    Zalejeme trochou vody a varíme domäkka. Dobre ochutíme.

  3. 3

    Na záver pomiešame s uvarenými cestovinami a s pestom.

Diskusia k receptu

haji
Pěkný receptík, jemné chutě. No vidíš, já neznám vegan slaninku, teď ji mám zaplněnou. Člověk se pořád učí.
Krásné pozdravení, ať se ti daří. Vždy máš skvělé fotečky, upravené, harmonické - jsi šikulka!
mijaita
@blissofplants tak asi takhle. Uvarila. Jak pises, jen pesto jsem vynechala. Tak jak jsem si vysnila chut celeru, tak se nekonala. Asi je to s nim jako se vsim. Chute se vytracej. Zkusila jsem trochu s pestem. Jo, jenze to uz tam byl ten celer uplne zbytecny. Jidlo dobre, to ale jo. Mam pro tebe jedno ALE :-)
Testovinovy salát celerový!
Zeli, strouhany celer na vetsich kapkach, sul, limeta a majolka vmíchat do varenych do testovintestivin. To je to oc mi slo!!! Vyborne, svezi!! Tak jsi preci jen moje bunky potesila :-)



1x haji