Cestovinový šalát s hubami

redakcia - fotkaredakcia, 2. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
250 g
1 ks
8 PL
2 ks
150 g
50 g
1 viazanička
2-3 strúčiky
1 PL
50 g
1 PL
1-2 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej ode. Huby očistíme, cibuľu ošúpeme a nadrobno pokrájame. V panvici zohrejeme olivový olej a huby na ňom pri vysokej teplote osmažíme. Pridáme cibuľu, premiešame a ešte chvíľu smažíme. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    Paradajky ošúpeme, odstránime jadierka a dužinu pokrájame na kocky. Mozzarellu pokrájame na malé kocky. Píniové jadierka rozdrvíme v mažiari spolu s bazalkou, cesnakom, hrubou soľou, parmezánom, octom a korením.

  3. 3

    Takto pripravené pesto (omáčku) zmiešame s cestovinami, kockami mozzarelly a hubami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia