4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej ode. Huby očistíme, cibuľu ošúpeme a nadrobno pokrájame. V panvici zohrejeme olivový olej a huby na ňom pri vysokej teplote osmažíme. Pridáme cibuľu, premiešame a ešte chvíľu smažíme. Necháme vychladnúť.
- 2
Paradajky ošúpeme, odstránime jadierka a dužinu pokrájame na kocky. Mozzarellu pokrájame na malé kocky. Píniové jadierka rozdrvíme v mažiari spolu s bazalkou, cesnakom, hrubou soľou, parmezánom, octom a korením.
- 3
Takto pripravené pesto (omáčku) zmiešame s cestovinami, kockami mozzarelly a hubami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu