Ja osobne milujem cestoviny na všetky spôsoby. Ak je niekto na tom tak ako ja, verím, že mu prinesiem inšpiráciu na skvelý obed alebo Zobraziť celý popisJa osobne milujem cestoviny na všetky spôsoby. Ak je niekto na tom tak ako ja, verím, že mu prinesiem inšpiráciu na skvelý obed alebo večeru..:)
Postup
-
1
Brokolicu prípadne karfiol dôkladne umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.Dáme variť do osolenej vody.Varíme kým nezmäkne. Zároveň dáme variť aj cestovinu taktiež do osolenej vody.nevaríme úplne do mäkka, zmäkne aj pri pečení.
- 2
Uvarenú brokolicu alebo karfiol vyberieme z vody a pridáme k nemu uvarenú cestovinu. Postupne pridáme pretlačený cesnak, smotanu, soľ a korenie.Neuvádzam množstvo každý nech si dá podľa chuti.Nastrúham ešte trochu tvrdého syra a poriadne premiešam.
- 3
Celú zmes dám do vymasteného pekáča a poriadne posypem strúhaným syrom.Dám piecť do rúry na 250 stupňov kým syr nenaberie zlatistú farbu...Dobrú chuť..:))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu