4
porcie
porcie
120 minút
príprava
príprava
10 minút
na 230 °C
na 230 °C
Postup
-
1
Múku si preosieme. Do 100 ml teplej vody s 1 ČL cukru nasypeme 10 g sušeného droždia.
- 2
Do domácej pekárničky začneme dávkovať 3 PL oleja, 1 ČL soli a 160 ml teplej vody. Nasypeme preosiatu múku. Na múku nalejeme naštartované droždie. Pekárničku nastavíme na program miešania a kysnutia bez pečenia.
- 3
Po skončení programu máme cesto, ktoré ešte rozdelíme na 4 bochníky. Vyvaľkáme na tenko. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Necháme ešte 20 minút kysnúť. Potrieme kečupom a navrch dáme všetko, čo komu pasuje. Dáme piecť do rúry dopredu vyhriatej na 230 °C.
Tiež pizza:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu