Pizza
	        Cesto na pizzu
	        Autor receptu: editamarkos
	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	120 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút  na 230 °C  | 
Postup
- Múku si preosieme. Do 100 ml teplej vody s 1 ČL cukru nasypeme 10 g sušeného droždia.
 - Do domácej pekárničky začneme dávkovať 3 PL oleja, 1 ČL soli a 160 ml teplej vody. Nasypeme preosiatu múku. Na múku nalejeme  naštartované droždie. Pekárničku nastavíme na program miešania a kysnutia bez pečenia.
 - Po skončení programu máme cesto, ktoré ešte rozdelíme na 4 bochníky. Vyvaľkáme na tenko. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Necháme ešte 20 minút kysnúť. Potrieme kečupom a navrch dáme všetko, čo komu pasuje. Dáme piecť do rúry dopredu vyhriatej na 230 °C.