Cesnaková pasta fotorecept

hviezdickaz - fotkahviezdickaz, 1. marca 2013

Vynikajúca pasta vhodná na dochutenie jedla.

10 minút
na 100 °C

Suroviny

1000 g
400 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistíme si cesnak a odvážime si soľ. Na 1kg cesnaku pridávame menej ako 0,5 kg soli! ( osvedčené máme 400 g ) .

    Cesnaková pasta (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cesnak pomelieme a zmiešame spolu so soľou.

    Cesnaková pasta (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Cesnakovú pastu plníme do malých umytých pohárov a sterilizujeme 10 min. Otvorenú pastu skladujeme v chladničke.

    Cesnaková pasta (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Ja som si prečitala správne.Píšeš menej ako 0,5kg.Každy má svoje skúsenosti.Ja s 20 dkg robím 27rokov a predtým 40 rokov svokra a sme spokojní.Je to slané dosť.
1x ekonom1
ako dlho ti potrvá spotrebovať toľko cesnaku? u mňa by to bolo približne na 30rokov...zaujímavé a pekné.-)))