Foto: veki
Jedno z mojich oblubenych jedal :) rychle, zdrave a nasyti. Mam ho od mojej byvalej kolegyne ktora pochadza z turecka. Casom som si ho Zobraziť celý popisJedno z mojich oblubenych jedal :) rychle, zdrave a nasyti. Mam ho od mojej byvalej kolegyne ktora pochadza z turecka. Casom som si ho trosku upravila po svojom a mozno toto tiez nie je konecna podoba. Fantazii sa medze nekladu ...
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji podinstujeme mrkvicku (najlepsie nakrajanu na tenke kolieska), ked je polomäkka postupne pridavame za staleho miesania ostatne suroviny: na drobno pokrajanu cibulku, ryzu a paradajkovy pretlak. Ako poslednu dodame umytu cervenu sosovicu, ktoru potom zalejeme zeleninovym vyvarom. Uvari sa velmi rychlo.
-
2
Ked je sosovica uvarena je jedlo hotove. Uz len dochutit solou, ciernym korenim a susenu mätou. Kto chce, moze dodat aj trochu studeneho masla. Dobru chut!
Diskusia k receptu