12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| 1,5 hrnčeka | 
                                                             | 
                                                    
| 1,5 hrnčeka | 
                                                             | 
                                                    
| 1,5 hrnčeka | 
                                                             | 
                                                    
| 14 g | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| troška | 
                                                             | 
                                                    
| 1,5 hrnčeka (ľanové, sezamové, slnečnicové) | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ČL | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Vo vlažnej vode rozpustíme droždie a pridáme trošku cukru. Počkáme, kým droždie zaktivuje. Po 15 minútach pridáme obe múky, soľ, mix ovsených vločiek so semienkami a rascu. Dôkladne premiesime a cesto necháme na hodinku vykysnúť.
- 2
 Následne z cesta vytvarujeme bochníky, ktoré pečieme pri 180 stupňoch 20 minút. Pred pečením ich môžeme ešte nechať podkysnúť.
                                                     - 2
 

                                                    




 


Výborná pripomienka, ďakujeme. Nabudúce už rozdrvíme ;)