Bylinková ryža so špargľou a strateným vajíčkom
Foto: ryzasos
Zdroj: Ryža SOS
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Basmati ryžu uvarte podľa návodu na obale. Keď bude uvarená, pridajte citrónovú šťavu a ocot.
- 2
Uvarte vajíčka na strateno. V panvici rozohrejte olivový olej, pridajte špargľu, zeleninový vývar, maslo a dochuťte soľou a korením.
- 3
Prikryte panvicu a varte 3 – 4 minúty. Špargľu vyberte z panvice.
- 4
Na tanier naservírujte ryžu, pridajte špargľu, vajíčko a polejte omáčkou z panvice. Podávajte. Jednoduché a chutné jedlo na dni, keď nemáte čas variť.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu