Bylinková ryža
Bylinková ryža

Bylinková ryža so špargľou a strateným vajíčkom

ryzasos - fotkaRyža SOS, 7. decembra 2022. Komerčný recept.
Bylinková ryža so špargľou a strateným vajíčkom
Foto: ryzasos


Zdroj: Ryža SOS

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
2 ks
 čerstvá
 čerstvá
4 ks
2 PL
100 ml
2 PL
 (z Modeny)




Postup

  1. 1

    Basmati ryžu uvarte podľa návodu na obale. Keď bude uvarená, pridajte citrónovú šťavu a ocot.

  2. 2

    Uvarte vajíčka na strateno. V panvici rozohrejte olivový olej, pridajte špargľu, zeleninový vývar, maslo a dochuťte soľou a korením.

  3. 3

    Prikryte panvicu a varte 3 – 4 minúty. Špargľu vyberte z panvice.

  4. 4

    Na tanier naservírujte ryžu, pridajte špargľu, vajíčko a polejte omáčkou z panvice. Podávajte. Jednoduché a chutné jedlo na dni, keď nemáte čas variť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia