Bryndzová nátierka fotorecept
Piekla som chlieb a tak som sa rozhodla urobiť, výbornu rýchlu nátierku. Vhodná pre všetkých, ktorí majú radi bryndzu. Slovenská nátierka pre veľkých aj malých.
4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
125 g |
|
125 g čerstvé |
|
1 ks stredná |
|
čerstvá |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny na pomazánku.
-
2
Maslo čerstvé pokrájame na menšie kúsky, pridáme bryndzu, posekanú cibuľu, pažítku a červenú mletú sladkú papriku. Varechou vymiešame do hladka. Podávame s čerstvým chlebíkom alebo pečivom. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu