Bryndzová nátierka fotorecept
Foto: olinecka
Piekla som chlieb a tak som sa rozhodla urobiť, výbornu rýchlu nátierku. Vhodná pre všetkých, ktorí majú radi bryndzu. Slovenská nátierka pre veľkých Zobraziť celý popisPiekla som chlieb a tak som sa rozhodla urobiť, výbornu rýchlu nátierku. Vhodná pre všetkých, ktorí majú radi bryndzu. Slovenská nátierka pre veľkých aj malých.
4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny na pomazánku.
-
2
Maslo čerstvé pokrájame na menšie kúsky, pridáme bryndzu, posekanú cibuľu, pažítku a červenú mletú sladkú papriku. Varechou vymiešame do hladka. Podávame s čerstvým chlebíkom alebo pečivom. Dobrú chuť.
Výborný nápad a zasa niečo iné, ďakujem.
Ďakujem, neviem či je vhodná horčica do tejto pomazánky. Ale koľko ľudí toľko, chuti.
Môj je zemiakový, hladká múka, droždie nebol kvások iba som rozmrvila celkom na drobno. Pozdravujem.
Je možné pridať, ale neviem či nebude riedka, napíš. Pozdravujem.
Ďakujem za krásny komentár, pozdravujem.
Veď poznáš chuť keď máš domáci chlebík.
Kdyz jsem videla chlebicek tak jsem prosla Tvoje recepty a tam byl recept s reznou moukou, myslela jsem ze jde o ten stejny, prohlizenim receptu jsem zjistila, ze jsem par vybornych receptu nezaregistrovala, uz jsou v KK.
Aši si prehliadla, ale cibuľu som pridala červenú. Na jar tiež dávam jarnú cibuľku, pozdravujem.
Dobrý nápad, mascarpone, pozdravujem.