Foto: methi
Postup
-
1
Najprv si zlahka na suchej panvici opecieme sezamove semena. Len tolko, aby zavonali, nesmu prihoriet. Prelozime na tanier a odlozime bokom, do dalsieho pouzitia.
- 2
V hrnci zohrejeme olej. Vhodime nakrajany cesnak a chvilocku restujeme. Potom pridame ocistene a na polovicky prekrojene sampinony a restujeme na miernom ohni asi 3 minuty.
- 3
Dalej pridame nakrajany por a restujeme 2 minuty. Potom pridame na male ruzicky rozrobenu brokolicu, zalejeme to sojovkou, v ktorej sme rozmiesali cukor a citronovu stavu, troska osolime a pod pokrievkou dusime 5 minut.
- 4
Do hotoveho jedla zamiesame sezamove semena.
- 5
Podavame napriklad s ryzou s rimskou rascou alebo s plackami (Chapati, Paratha..). http://varecha.pravda.sk/recepty/ryza-s-rimskou-rascou-fotorecept/44238-recept.html
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a neviem prečo, zase mi to dalo len 4 hviezdičky, už fakt neviem, ako mám tú techniku presvedčiť, že keď ich dávam, tak chcem dať vždy PLNÝ počet...
Zdravím do ďalekej Indie !!!