Bravčový guláš

redakcia - fotkaredakcia, 8. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
100 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
2 ks
3 strúčiky
3 PL
2,5 l
2 kocky
1 konzerva
2 PL
1 PL
1 ks
5 ks




Postup

  1. 1

    Na oleji osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu a cesnak, pridáme mletú papriku a na kocky nakrájané mäso. Po chvíli zalejeme vodou a privedieme do varu. Pridáme bujóny, prilejeme paradajkový pretlak, horčicu, soľ, mleté čierne korenie a sójovú omáčku.

  2. 2

    Pomiešame a na strúhadle nastrúhame zemiak na zahustenie gulášu. Varíme, až kým mäso nezmäkne. A na konci pridáme na kocky nakrájané zemiaky.

  3. 3

    Po zmäknutí zemiakov môžeme vypnúť a podávať na stôl aj s chlebom alebo iným pečivom.

Diskusia k receptu

Vymazať
plashack
original recept, namiesto masti olej, hovädzí bujón do bravčoviny a ešte na miesto mäsa sóju a môžme to vyhodiť ...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia