Bravčové plnené roládky v parnom hrnci fotorecept
Foto: bibia1
12
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové plátky dobre naklepeme, osolíme, okoreníme bazalkou, korením gyros, rozmarínom z oboch strán
-
2
Jednu stranu, vnútornú natrieme ešte francúzskou horčicou.
-
3
Pripravíme si plnku z prísad: Všetky suroviny nakrájame nadrobno a zmiešame s horčicou.
-
4
Na horčicové plátky poukladáme slaninku a navrstvíme plnku,
-
5
stočíme do rolád,
-
6
zavinieme do potravinárskej fólie a uložíme na dosku varného hrnca.
-
7
Parný hrniec pripravíme na varenie, nastavíme 60 min. na časovači a dáme "pariť".
-
8
30 min. pred dokončením pridáme zemiaky nakrájané na štvrťky, osolené a posypané korením na grilovanú zeleninu. Zaznie gong a môžeme podávať, dobrú chuť.
normálne ma teší, že už podľa názvu viete, že je recept odo mňa :)
paráčik u nás frčí na 100 % :)
tej slaniny tam je tiež akurát, keďže stehno je dosť suché a iná masť tam nejde. veru, páči sa mi tvoj receptík!
@jamarlen , mala som krásne mäsko, tá porcia je nakrájaná jedna roládka :)
Ďakujem pekne všetkým