Bravčové pliecko s jogurtom

redakcia - fotkaredakcia, 8. januára 2010
4
porcie
20 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
300 ml
100 g
120 g
120 g
200 g
1 KL




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme, pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, zalejeme vodou a na miernom ohni dusíme pod pokrievkou asi hodinu.

  2. 2

    Potom pridáme olúpané nakrájané paradajky, na prúžky nakrájanú papriku a za občasného podlievania dusíme domäkka.

  3. 3

    Nakoniec vmiešame jogurt a pokrm dochutíme tymianom. Podávame s tmavým chlebom.

Diskusia k receptu

Vymazať
sovka62
Tak toto vyskúšam. Zatiaľ som mäso v jogurte len marinovala, toto je pre mňa nové.
Vymazať
evanaaa
To ma byt dietne jedlo,ked sa tam nedava mast a je to len varene vo vode?Keby sa tie kocky masa dali na oprazenu cibulku,pridala miesto jogurtu kysla a sladka smotana,tak mame paprikas,nie?Aj to je dobra varianta.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia