Bravčové na zelenine a smotane

eraserhead - fotkaeraserhead, 9. júla 2015
4
porcie
5 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks
3 ks
3 ks
1 ks
1 ks alebo kápia
1 hrsť
200 ml
200 g




Postup

  1. 1

    Smotanu dáme cez gázu odkvapkať.

  2. 2

    Mäso osolíme a koreníme práve zomletým korením, na masti sprudka opečieme zo všetkých strán. Vložíme do rúry na 200 a 15-20 minút podľa veľkosti.

  3. 3

    Do tej istej panvice dáme restovať najskôr nakrájanú mrkvu a petržlen, neskôr pridáme cukinu, šampiňóny a papriku. Pred dokončením nakvapkáme trocha citrónovej šťavy, dochutíme soľou a korením a na záver pridáme nasekanú bazalku a hrášok.

  4. 4

    Mäso nakrájame a uložíme na zeleninu a smotanu s nasekanou pažitkou.

Diskusia k receptu

vybusna
nemozem povedat, zeby som zdielala Tvoje chutove bunky , ale to mi nebrani, aby som vedela ocenit Tvoje kucharke umenie...sledujem Tvoje recepty od cias co som na vareche a musim fakt povedat, ze si skvely kuchar