Bravčové na šampiňónoch fotorecept
Dusené bravčové mäsko na hríboch.
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
potrebné suroviny - zemiak som nakoniec nedal , nahradil som ho gustinom
                                                     - 
                                                    2
                                                    
pokrájanú cibulu si orestujeme do sklovita , mädzi tým si bravčové pokrájané na kocky obalíme v hladkej múke
                                                     - 
                                                    3
                                                    
ked je cibula do sklovita pridáme postrúhaný zázvor , čierné korenie , červenú papriku
                                                     - 
                                                    4
                                                    
nato prisypeme obalené kocky mäsa a necháme ich zatiahnúť.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
potom ich podlejeme vodou ,osolíme a namrvil som ta 2 kocky hubového bujonu
                                                     - 
                                                    6
                                                    
mäso som dusil v tlakovom hrnci asi 40 minut , potom prídáme pokrájané šampiňony a povaríme do ich zmäknutia - podla potreby dolejeme vodu
                                                     - 
                                                    7
                                                    
nakoniec som zahustil šťavu gustinom rozmiešaným v troche vody ( smola - nemal som smatanku )
                                                     - 
                                                    8
                                                    
DOBRÚ CHUŤ
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


*****
Ty beťárko a odkial vieš že mam ešte nasušené dubáky