Bravčové mäso so zeleninou a smotanou fotorecept

luwinka - fotkaluwinka, 13. novembra 2016
Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept)
Foto: luwinka

Náš nedeľný obed.

4
porcie
90 minút
príprava

Suroviny

1 kg
2 ks
350 g
250 g
 na zahustenie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme a nakrájame ho ako na rezne na pláty. Potom každý jeden plát osolíme , posypeme čiernym korením a sladkou červenou paprikou. Do panvice dáme olej necháme ho rozohriať a osmažíme z každej strany pláty mäsa.

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Osmažené dáme na tanierik.

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Teraz si nakrájame cibuľu . Olej ktorý nám zostal dáme do hrnca, pridáme cibuľu a osmažíme ju.

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridáme pláty mäsa.

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Podlejeme vodou.

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Dusíme pod pokrývkou do mäkka.

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Potom pridáme zeleninu a podusíme ju spolu ešte s mäsom do mäkka.

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Teraz dáme kyslú somtanu , zamiešame , povaríme. Ešte zahustíme s múkou a vodou.

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    A je hotovo.

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Podávame s knedľou , alebo ryžou .

    Bravčové mäso so zeleninou a smotanou (fotorecept) - obrázok 10
Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu

boxik
Dobre to vyzerá a hlavne je to aspoň jeden skutočne jedlý recept.
1x boxik