Bravčové karé s mozočkom na cibuli
Matej Šándor a Márió Gombos
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 27. januára 2015
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 27. januára 2015
Foto: Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na plátky, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvici opečieme z oboch strán.
- 2
Na bravčovej masti opražíme cibuľu nakrájanú na kocky, s rascou a cesnakom. Pridáme očistený mozoček, osolíme a okoreníme, urestujeme.
- 3
Nakoniec pridáme majorán a roztlačený cesnak. Pripravenú zmes dáme na opečené plátky mäsa.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
po zásluhe 5*
Pochybujem že karé bude mäkké len po chvílke opekania.