Bravčové karé s mozočkom na cibuli

Matej Šándor a Márió Gombos
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 27. januára 2015
Bravčové karé s mozočkom na cibuli
Foto: Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
300 g
2-3 ks




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvici opečieme z oboch strán.

  2. 2

    Na bravčovej masti opražíme cibuľu nakrájanú na kocky, s rascou a cesnakom. Pridáme očistený mozoček, osolíme a okoreníme, urestujeme.

  3. 3

    Nakoniec pridáme majorán a roztlačený cesnak. Pripravenú zmes dáme na opečené plátky mäsa.

Diskusia k receptu

pusta1
výborný recept, chutilo by mi.
po zásluhe 5*
marienka44
Mám otázku: to karé je aj s kosťou? Na fotke to dobre nevidiet.
Pochybujem že karé bude mäkké len po chvílke opekania.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia