Bravčová panenka
Bravčová panenka

Bravčová panenka so smotanovými krúpami

Peter Ďurčo
executive chef reštaurácie hotela Lesná v Starej Lesnej, 29. októbra 2020
Bravčová panenka so smotanovými krúpami
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

600 g
400 g
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Opracovanú panenku udusíme s maslom a bylinkami. Osolíme, okoreníme.

  2. 2

    Krúpy uvaríme v osolenej vode domäkka. Do uvarených pridáme smotanu na varenie, maslo a bylinky a necháme prevrieť.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené, Varené

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre