Bravčová panenka so smotanovými krúpami
Peter Ďurčo
executive chef reštaurácie hotela Lesná v Starej Lesnej, 29. októbra 2020
executive chef reštaurácie hotela Lesná v Starej Lesnej, 29. októbra 2020

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Suroviny
600 g |
|
400 g |
|
200 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Opracovanú panenku udusíme s maslom a bylinkami. Osolíme, okoreníme.
- 2
Krúpy uvaríme v osolenej vode domäkka. Do uvarených pridáme smotanu na varenie, maslo a bylinky a necháme prevrieť.
Tiež bravčová panenka:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre