Bravčová krkovička na víne a hrášku fotorecept
Foto: izabella929
Chutné šťavnaté mäso z bravčovej krkovičky bez kosti.
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso som umyla, osušila a cibuľu som nakrájala na kocky.
-
2
Slaninu som opiekla a na tuku som sprudka opiekla mäso zo všetkých strán.
-
3
Mäso som podliala červeným vínom.
-
4
Pridala som cibuľu a cesnak.
-
5
Osolila, okorenila, posypala paprikou, počas dusenia som podlievala vodou.
-
6
K hotovému mäsu som pridala hrášok.
-
7
Mäso som vybrala a nechala odpočívať 15 minút a potom nakrájala na plátky.
-
8
Podávala som s ryžou a uhorkou.
-
9
Prajem vám dobrú chuť.
Ďakujem pekne za komentár...
Iste máš pravdu krkovička je veľmi chutná a šťavnatá,,mám ju rada ako Laci pečienku,ktorá je známa v Maďarsku všade na trhoch,,vedia ju veru upravit chutné,k nej dobrý chlebík ako paper a ich svetoznáma calamáda. Ďakujem pekne za komentár..
Ďakujem pekne za komentár,,