Bravčová krkovička na ostro fotorecept

kfoldvaryova - bez fotkykfoldvaryova, 19. októbra 2010

Poznáte ten pocit, keď dostanete chuť na mäsko a musíte ho okamžite mať? Tak toto sa mi stalo aj tentokrát. Pomiešala som to, čo Zobraziť celý popisPoznáte ten pocit, keď dostanete chuť na mäsko a musíte ho okamžite mať? Tak toto sa mi stalo aj tentokrát. Pomiešala som to, čo som doma našla a vznikla z toho neuveriteľne chutná večera.

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

1/2 kg
1 ks




Postup

  1. 1

    Na prípravu šalátu použijeme ľadový šalát, rukolu a nakrájané cherry paradajky. Všetko to spolu zmiešame, posolíme, pridáme čierne korenie podľa chuti, citrónovú šťavu a nakoniec polejeme olivovým olejom.

    Bravčová krkovička na ostro (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Ak máme čas, tak mäso napácujeme v pripravenej marináde 24 hodín dopredu. Ak nie, nevadí:) Marínáda obsahuje: olej, worchesterovú omáčku, sójovú omáčku, chili omáčku, dijon horčicu, soľ, korenie, vajíčko. Všetky suroviny som pridávala podľa chuti. Je to variabilné a každý si to môže prispôsobiť podľa seba.

    Bravčová krkovička na ostro (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Mäsko si poukladáme do jánskeho skla.

    Bravčová krkovička na ostro (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Nakoniec mäsko zalejeme zvyšnou marinádou a necháme piecť cca 30 minút na cca 180-200 stupňov. Hotovú bravčovú krkovičku podávame s kari ryžou alebo tarhoňou. Dobrú chuť.:)

    Bravčová krkovička na ostro (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

paveljrk
Vinikajúce.Počkám do jarného grilovania a mám ďalší recept .Ukladám do mojej kk.
altyn
Vypadá to veľmo veľmo dobre! :-)))))))
jova
asi to v nedeľu tiež vyskúšam...
torticka
A ja neviem, čo v nedeľu variť. Dobrý receptík, ukladám a v nedeľu varím.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia