Suroviny
| 2 filety alebo 1/2 z celej | 
                                                             | 
                                                    
| 2 PL čerstvá | 
                                                             | 
                                                    
| 100 ml | 
                                                             | 
                                                    
| asi 2 čl steril. | 
                                                             | 
                                                    
| 1/2 a kora | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| asi 2 ks na drobno nakrajana | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| štipka | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| alebo žemle | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Makrelu natrhame na väčšie kusky ,pridame vnat,smotanu,korenie,citr.štavu a kôru,chren a dobre premiešame.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Jarnú cibulku nakrajame ,ochutíme solou,korením,balsamicom ,olejom a cukrom.Premiešame .
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Žemle alebo bagety otoastujeme .
                                                     - 
                                                    4
                                                    
A podávame...
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu