Najprv varene v marinade potom sup na gril.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji osmazime cibulku a cesnak do mäkka a pridame ostatne prisady (paradajky v konzerve , horcicu,vorcestersku , ocot a cukor ). Omacku varime cca 5 minut, nechame trochu vychladnut a dame zmixovat ( to je podla receptu ja som nedal ). Pridame vodu ak je omacka prilis husta. Do teplej omacky -marinady dame dusit bravcovy bocik nakrajany na platky robime pri nizkej teplote cca 15 minut.
-
2
Platky vyberiem a dame odtiect -osusit.Kdo chce poprasi grilovacim korenim alebo len cerstvym drvenym korenim , trosku posprejovat olejom a dat na gril otacame aby boli pekne spravene na vsetkych stranach , najlepsie je to robit kliestami nie vidlickou pichat do masa.Potierame omackou- marinadou. Nakoniec dochutime solou .
- 3
-Servirovali sme s marinadou a spizami zo zemiakov, kde sa mensie nakrajaju sa na hrubsie platky ( supka sa len ocisti a necha ) , daju sa predvarit do osolenej vody "prifarbenej troskou kurkumy.Potom sa vyberu a napichaju na spajgle omastia a pridaju na grill.
- 3
len tie v Azii chutia lepsie . Najprv sa nakroja , predvaria vo vode,
a potom sa pecu , s kavou...
www.flickr.com/photos/rikajenzhomekitchen/164158647/...