Bôčik na grile

Autor receptu: 2010

Najprv varene v marinade potom sup na gril.

15 minut minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na olivovom oleji osmazime cibulku a cesnak do mäkka a pridame ostatne prisady (paradajky v konzerve , horcicu,vorcestersku , ocot a cukor ). Omacku varime cca 5 minut, nechame trochu vychladnut a dame zmixovat ( to je podla receptu ja som nedal ). Pridame vodu ak je omacka prilis husta. Do teplej omacky -marinady dame dusit bravcovy bocik nakrajany na platky robime pri nizkej teplote cca 15 minut.
  2. Platky vyberiem a dame odtiect -osusit.Kdo chce poprasi grilovacim korenim alebo len cerstvym drvenym korenim , trosku posprejovat olejom a dat na gril otacame aby boli pekne spravene na vsetkych stranach , najlepsie je to robit kliestami nie vidlickou pichat do masa.Potierame omackou- marinadou. Nakoniec dochutime solou .
  3. -Servirovali sme s marinadou a spizami zo zemiakov, kde sa mensie nakrajaju sa na hrubsie platky ( supka sa len ocisti a necha ) , daju sa predvarit do osolenej vody "prifarbenej troskou kurkumy.Potom sa vyberu a napichaju na spajgle omastia a pridaju na grill.