Bôčik na grile
Autor receptu: 2010
Najprv varene v marinade potom sup na gril.
15 minut minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Na olivovom oleji osmazime cibulku a cesnak do mäkka a pridame ostatne prisady (paradajky v konzerve , horcicu,vorcestersku , ocot a cukor ).
Omacku varime cca 5 minut, nechame trochu vychladnut a dame zmixovat ( to je podla receptu ja som nedal ).
Pridame vodu ak je omacka prilis husta.
Do teplej omacky -marinady dame dusit bravcovy bocik nakrajany na platky robime pri nizkej teplote cca 15 minut.
- Platky vyberiem a dame odtiect -osusit.Kdo chce poprasi grilovacim korenim alebo len cerstvym drvenym korenim , trosku posprejovat olejom a dat na gril otacame aby boli pekne spravene na vsetkych stranach , najlepsie je to robit kliestami nie vidlickou pichat do masa.Potierame omackou- marinadou.
Nakoniec dochutime solou .
- -Servirovali sme s marinadou a spizami zo zemiakov,
kde sa mensie nakrajaju sa na hrubsie platky ( supka sa len ocisti a necha ) , daju sa predvarit do osolenej vody "prifarbenej troskou kurkumy.Potom sa vyberu a napichaju na spajgle omastia a pridaju na grill.