Foto: kajusiqq
To pravé slovenske:))).....Dúfam že bude chutiť:).......:))
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Do bôčika urobíme kapsu.
-
2
Plnku pripravíme z nakrájaného pečiva,údeného mäsa,vajca smotany,masla,nadrobno pokrájaných byliniek,posolíme pokoreníme a dôkladne premiešame.
-
3
Kapsu naplníme:)
-
4
Zošijeme
-
5
Posolíme a vložíme do pekáča kožou nadol.Prudko zapečieme podlejeme vodou a pomaly pečieme,kým koža nezmäkne.
-
6
Potom bôčik obrátime kožu nakrájame na štvorce.
-
7
Posolíme a pečieme do chrumkava:)))..... Možme podávať s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou a hlavkovým šalátikom:)).....alebo iba tak:)
-
8
A tu je hotový môj veľkonočný bôčik:)
-
9
Mamkina a kedysi otcova špecialitka:))...... Bočik uvaríme v osolenej vode(kým sa z neho rebrá nevytiahnu)
-
10
Takto vyzeraju vytiahnute kosti....trva to cca hodinu ....hodinu a pol:)
-
11
Keď ho vyberieme natrieme rozlisovaným cesnakom a sladkou červenou paprikou.
-
12
Cez noc necháme odležať v chladničke(prikryte to sáčikom:)...nech aspoň troška uchránite všetko ostatne pred tou vôňou:)) Síce ja toto jedlo nejem robila som ho pre mamku ked sme sa presťahovali o takomto sa jej mohlo iba snívať tak pridávam recept kto ma rad bočik toto mu bude určite chutiť:)
-
13
A tu je hotovo:)
sladkosti. Len pekne takto pokračuj naďalej.
.....
angast, 18. apríla 2013 o 09:44
súhlasím s @rea1 . S kajusiq sa stáva namyslené dievčatko, ktoré po pár pochvalách nevie čo so sebou. Je hrdá a namyslená na svoje recepty , ktoré sa hodia akurát pre deti jej veku. Mala by sa trochu zamyslieť nad sebou a trocha ubrať z tej nadutosti a trocha byť
skromnejšia a slušnejšia voči starším , ktorí jej chcú dobre.
Tú poznámku voči @rea1 si si mohla odpustiť. Nesiahaš jej po päty.
už to neplatí?.....