Bezlepkový sendvičový chlieb
Foto: ambrelagastrosk
Zdroj: Instagram: ambrela.gastrosk
8
porcií
porcií
120 minút
príprava
príprava
30-35 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Do teplej vody primiešaj droždie a rozšľahaj metličkou. Postupne pridaj všetky suroviny okrem múky.
- 2
Počkaj dokedy rozkvas nezväčší objem, následne ho pridaj do múky a miešaj aspoň 10 minút.
- 3
Cesto presuň do misky na kysnutie a nechaj cca 30 minút kysnúť dokedy cesto nezdvojnásobí objem.
- 4
Cesto si vyber z misky na pomúčenú dosku a spracuj ho, presuň do plechu, obaľ fóliou a nechaj kysnúť 20 minút.
- 5
Daj piecť na 190 stupňov 30 minút. Po upečení nechaj chlieb vychladnúť.
- 6
Kompletný videorecept nájdeš na instagrame ambrea.gastrosk
Tiež bezlepkový chlieb:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu