Bezlepkové medvedie labky

mary81 - bez fotkymary81, 18. decembra 2016
Bezlepkové medvedie labky
Foto: mary81

Krehké a voňavé:)

60
porcií
9 minút
na 180 °C

Suroviny

160 g (maslo)
1
2 PL
90 g
200 g
60 g
2 PL
1/2 ČL
1 ČL
1/2 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
 na obalenie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmiesane mokre ingrediencie, potom suche a potom spolu vypracujeme rukou cesto, ktore nechame odlezat v chladnicke 1 hod.

  2. 2

    Naplnime do vymastenych formiciek.

  3. 3

    Pecieme pri 180 st. cca 9 min.

  4. 4

    Este teple vyklopime. Nechame vychladnut, aby trochu spevnili a potom obalujeme v cukre. Dobru chut:)

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
Máš můj velký obdiv, práce s bezlepkovými surovinami je určo náročná, tlapky se ti moc povedly, jsi šikulka!!

Pridaj komentár k receptu: