Baklažánové rolky s orechami
Robert Kirth
šéfkuchár reštaurácie Makery v Bratislave, 5. júla 2022
šéfkuchár reštaurácie Makery v Bratislave, 5. júla 2022
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mleté orechy, obidva mixy korenia a nasekané čerstvý koriander zmiešame. Pridáme agávový sirup, limetkovú šťavu a olivový olej. Osolíme, okoreníme podľa svojej chuti.
- 2
Baklažán nakrájame na plátky, opečieme, osolíme, okoreníme. Orechovú zmes rozdelíme a rozotrieme na plátky baklažánu – na každú porciu rátame s troma plátkami. Na jeden plátok dáme olivy, na druhý brusnice a na tretí sušené paradajky, zvinieme do roliek.
- 3
Dáme na taniere a ozdobíme celými orechmi a zvyškami paradajok, olív a koriandrovej vňate.
Tiež baklažánové rolky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu