Zapečená bageta

Bageta vo vajíčku so šampiňónmi (fotorecept)

Autor receptu: jomuro

Keď máme odležané bagetky, použijeme ich vo vajíčku a výsledkom budú výborné raňajky či večera.

2-4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Vajcia s mliekom rozšľaháme. Podľa chuti pridame trocha soli.
  2. Prekrojené bagety namočíme do vajíčka a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Navrch dáme na plátky nakrájané šampiňóny.
  3. Bagety necháme zapiecť v rúre vyhriatej na 180 °C. Keď sú v "polčase" vyberieme ich z rúry.
  4. Pridáme šunku a syr, necháme dopiecť.
  5. Zapečené bagety vo vajíčku môžeme servírovať, ideálne hneď za tepla.