Foto: bobox
"Čo na raňajky?" - asi častá otázka v každej domácnosti. Hlavne keď naše ratolesti nad všetkým ohŕňajú nosom. Nič prevratné Vám neprinášam ale chutí Zobraziť celý popis"Čo na raňajky?" - asi častá otázka v každej domácnosti. Hlavne keď naše ratolesti nad všetkým ohŕňajú nosom. Nič prevratné Vám neprinášam ale chutí to dobre a aj na pohľad je to vcelku pekné. Neuvádzam presný pomer ingrediencií - to je na každom z nás, koľko čoho.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z vajec a mladej cibuľky urobíme praženicu. Bagetu alebo žemľu pozdľžne prekrojíme (môžeme použiť aj toastový chlebík alebo akýkoľvek chlebík). Na bagetu uložíme šunku, papriku nakrájanú podľa vlastnej vôle, prekryjeme plátkom syra- môže byť aj strúhaný. Nakoniec na to všetko pridáme praženicu, posypeme mletou červenou paprikou a nasekanou vňaťou z cibuľky (môže byť aj pažítka) . Takto pripravenú bagetu dáme na pár minút zapiecť pod gril - mne sa osvedčila mikrovlnná rúra s grilom. Podávame s akoukoľvek zeleninou. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu