Foto: 2010
Ked tu moze byt 200 receptov na pagace, mozno sa zmesti zopar aj na ananasovu salsu. Ja som mal cerstvy ananas ale da sa Zobraziť celý popisKed tu moze byt 200 receptov na pagace, mozno sa zmesti zopar aj na ananasovu salsu. Ja som mal cerstvy ananas ale da sa aj z konzervy.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Co je trochu ine od druhych receptov na salsu, ze ananas sa nasucho oprazi. Oprazenim sa skaramelizuje a dostanene lepsiu chut. Da sa este pridat lyzicu sladkej chilli omacky ked je kyslejsi.
-
2
Vsetku zeleninu nakrajame na drobno. Uhorku je najlepsie pouzit bezrnkovu, ked nemame, tak treba lyzicou vybrat. Ja som pouzil azijsku bezrnkovu uhorku suyo.
- 3
Do flasky si spravime dressing, zalejeme zeleninu, ananas nakrajame na mensie kusky, pridame koriandrovu vnat a matu. Zalejeme salsu a odlozime do chladnicky, aby presla chutami, min. 30 minut.
Tiež salsa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
ja som si práve dokúpila uhorku, aby som to mohla vyskúšať k zajtrajšiemu obedu. Inak všetko doma jesto :-)
pardón, okrem koriandra, to samozrejme u nás doma nie je a asi ani nikdy nebude :-)
Maso je vakuovy pozostatok od Vianoc. Po anglicky rib eye alebo entrecote po slovensky myslim vysoka rostenka. Stale horko tak grill vonku stale fici. Aj dnes super nekaloricka verzia tepleho stejkoveho salatu.
No parada, tanier akurat pre mna, dobehni sa ochladit, v noci bolo -14.
BTW: Sicílske Arancini som už tiež podľa teba robila, nemala som ich kde pochváliť, ale chválili ich všetci konzumenti. Tak tu a teraz :-) varecha.pravda.sk/recepty/pomarance-/16920-recept.html...