Ked tu moze byt 200 receptov na pagace, mozno sa zmesti zopar aj na ananasovu salsu. Ja som mal cerstvy ananas ale da sa aj z konzervy.
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 hrnček |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1-2 ks |
|
1/2 hrnčeka |
|
2 PL |
|
Dressing: | |
2 PL |
|
2-3 PL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Co je trochu ine od druhych receptov na salsu, ze ananas sa nasucho oprazi. Oprazenim sa skaramelizuje a dostanene lepsiu chut. Da sa este pridat lyzicu sladkej chilli omacky ked je kyslejsi.
-
2
Vsetku zeleninu nakrajame na drobno. Uhorku je najlepsie pouzit bezrnkovu, ked nemame, tak treba lyzicou vybrat. Ja som pouzil azijsku bezrnkovu uhorku suyo.
- 3
Do flasky si spravime dressing, zalejeme zeleninu, ananas nakrajame na mensie kusky, pridame koriandrovu vnat a matu. Zalejeme salsu a odlozime do chladnicky, aby presla chutami, min. 30 minut.
Tiež salsa:
Ďalšie recepty:
- 3
BTW: Sicílske Arancini som už tiež podľa teba robila, nemala som ich kde pochváliť, ale chválili ich všetci konzumenti. Tak tu a teraz :-) varecha.pravda.sk/recepty/pomarance-/16920-recept.html...
Maso je vakuovy pozostatok od Vianoc. Po anglicky rib eye alebo entrecote po slovensky myslim vysoka rostenka. Stale horko tak grill vonku stale fici. Aj dnes super nekaloricka verzia tepleho stejkoveho salatu.