Nakladané Pareničky

emdy - fotkaemdy, 17. februára 2013
Nakladané Pareničky
Foto: emdy

Vždy mi chutil nakladaný Hermelín, tak som si to prispôsobil na slovenské chute

1
porcia
60 minút
príprava

Suroviny

100 g
2 PL
60 g
1 čl
10 g
5 g
3 g




Postup

  1. 1

    Výrobu pareníc sme tu už spomínali. Líši sa len v tom že zo 100g syra urobíme 10 ks 10g pareničiek. Nepreväzujeme ich v nádobe nám budú držať pekne. Naukladáme do nádoby do stredu dáme čalamádu /ja som použil vlastnú: kapusta, mrkva, paprika, karfiol/ zmes trošku osolíme, okoreníme, pridáme bazalku a dolejeme octom a olivovým olejom až po vrch, tak aby tam nezostal vzduch, po zatvorení. Konzumovali sme to po 40 dňoch, uskladnené pri izbovej teplote. Nemalo to chybu. Dobrú chuť....

Diskusia k receptu

veve
Super nápad ja som si vždy k hermelinu naložila aj zopár korbáčikov a tie boli najlepšie. Nabudúce urobím aj s parenicou, už sa teším :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia