Foto: emdy
Klasické spojenie srbskej kuchyne... paradajky, paprika, šampiňóny. Jednoduché, chutné, rýchle a ešte aj dobré....
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si bukový klátik
-
2
Rozkúrime
-
3
Orestujeme rozporcované kura a pridáme šampióny, paradajky a papriku
-
4
Dusíme do mäkka, ja som mal pomocníka
chlapov ako ruská ruleta. Keď už je to ruský gril.
@afagata ty mi ti prideš ako neake javny kritik...na každom vajci najdeš chlp!
:))))
chlapče-dobre že si sem prišiel...dúfam-že to tu skvalitníš...ukľudníš...
začína tu byť "dusno"...a to mi vadí...nemusíme sa mať vrelo radi-ale trošku úcty..empatie..pochopenia..nadhľadu..:-)
arogancia a nevraživosť je trendy v našej spoločnosti, prečo by to tu malo byť iné :/