![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Panna cotta s jahodovým pyré
Panna Cotta je talianska dezert. Skladá sa z osladenej smotany, ktorá je zahustená želatínou, ale v tomto recepte som použila agar agar....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Espuma (pena) z kyslej smotany
Espuma alebo aj pena, je skvelý recept na zlepšenie vzhľadu, ale najmä chuti. Túto...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Smotanovo-jahodový dezert
Jednoduchý recept plný jahôd, pretože míňame zásoby z mrazničky. Samozrejme, keď bude sezóna, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Panna Cotta
Na 10 minút dáme želatínu na ovocné želé napučať do 100 ml vody. Do zvyšnej časti...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Smotanový dezert panna cotta
Pre všetkých maškrtníkov bude tento smotanový dezert skvelou lahôdkou. Doplňte ho ešte čerstvým ovocím alebo ovocnou...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Nepečený smotanový dezert
V lete sa hodia rýchlovky v podobe smotanových a jogurtových dezertov s ovocím.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jogurtová panna cotta s mangom a limetkou
Jednoduchý a výborný dezert na letné dni. (U nás je 36 °C). Ovocie obmieňam podľa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Nepečený smotanový dezert s piškótami a ovocím
Jednoduchý, chutný koláč na horúce letné dni, ktorý si ihneď zamilujete!